TEDxUHasselt (groep)

Uit SUHasselt
(Doorverwezen vanaf TEDxUHasselt Groep)
Ga naar: navigatie, zoeken
TEDxUHasselt.svg

TEDxUHasselt (groep) is een studentengroep. TEDxUHasselt is een onafhankelijk georganiseerde TED-conferentie waar nationale en internationale sprekers topideeën delen. Tijdens de pauzes kunnen gasten met elkaar netwerken door middel van een variëteit aan activiteiten: converstation starter, startup showcases, workshops, catering...

Een hoofdevenement wordt jaarlijks georganiseerd. Deze TEDxUHasselt-conferentie vult een volledige dag en telt ongeveer 12 sprekers. Het evenement vindt plaats op de UHasselt en laat 500 tot 600 met de hand geselecteerde gasten toe.

We streven naar een tweede jaarlijks evenement: een TEDxUHasseltSalon. Dit is een kleiner evenement dat slechts een avond een beslag neemt en een viertal sprekers aan bod laat komen. Dit kleinere evenement kan in samenwerking met een derde partij gebeuren.

De groep werd in 2011 opgericht als studentenvereniging.

Externe links

bewerken 

TEDxUHasselt - Bron: StuMag 2017 Intro

Ieder jaar opnieuw zorgt het team van TEDxUHasselt voor een uniek UHasselt evenement. Een schitterende, onvergetelijke totaal ervaring voor zowel de sprekers, het publiek en het organiserend team. ‘Het’ event van het jaar waar spraakmakende ideeën worden gedeeld, fascinerende toekomstbeelden worden gerealiseerd en je zintuigen op alle mogelijke manieren worden geprikkeld: dat is TEDxUHasselt. Ook deze editie die plaatsvindt op zaterdag 24 maart 2018 belooft weer het beste van zichzelf te geven met een topselectie aan sprekers van over de hele wereld en verrijkende hands-on workshops, kortom een unieke totaalervaring die je zeker niet aan jezelf voorbij mag laten gaan.

Reeds vele internationale sprekers passeerden de revue waaronder Martin Cooper de uitvinder van de mobiele telefoon en Priya Parker de stichter van Thrive Labs. Zij zijn één van de vele belangrijke factoren die ervoor zorgen dat elke TEDxUHasselt editie een once-in-a-lifetime ervaring is. Daarnaast zijn er vele randactiviteiten ter beschikking op het evenement, die duidelijk maken dat TEDxUHasselt meer is dan alleen maar ‘een conferentie’.

Website: www.tedxuhasselt.eu