StuRa weekend oktober 2018

Uit SUHasselt
Ga naar: navigatie, zoeken

Aaah het StuRa weekend! Een halfjaarlijks geweldig event op een toplocatie én met fijne teambuilding activiteiten. Zo was het ook dit jaar, van 19 tot 21 oktober.

Het FUN-team (Victor Smet, Lisa Colinet, Len Van Ocken, Rainier Hermans en Cécile Ishan) zochten naar een toffe locatie. Vooral aan Lisa hebben we het weekend te danken. Zij bracht enorm veel in orde.

We logeerden in vakantiepark Atlantis, in De Haan, vlakbij Oostende. Het was het weekend na een stormweer en het weekend voor daar op die kust een walvis aanspoelde. Een rustig weekend dus, met een aangenaam zonnetje.

De meeste StuRa leden herinneren zich het weekend nog wel. Het was een opeenvolging van ervaringen. Helemaal misselijk rollen in het zand, bevriezen in de zee, gekke attracties op de kermis van Oostende, etc. Het toppunt van gevaar werd echter bereikt toen we gingen Go Karten. Al snel werd duidelijk dat de meerderheid van ons aan het stuur hun rijbewijs onverdiend hadden gehaald. Uit privacy redenen vernoemen we zijn naam niet, maar iedereen weet over wie het gaat. Toen hij aan het stuur zat, zijn Lisa en Len e.a. meerdere jaren van hun leven verloren. Rust in vrede, mooie jaartjes.

Aan de zee moet je ook ijsjes eten, en minigolven. Dat gebeurde ook! Al was het niet zomaar een minigolf. We ontdekten de laatste dag een alternatieve sport: mini poolgolf. Michiel bleek een bovennatuurlijk talent te zijn. Hij won met een ongelooflijke voorsprong. Chapeau!

We vroegen 15 euro bijdrage voor het weekend achteraf.

P.S. De totale prijs van het verhuur is mij helaas onbekend... (dit moet nog eens nagevraagd worden bij Lisa)