Portaal:StuRa

Uit SUHasselt
Ga naar: navigatie, zoeken
StuRa logo.svg


Studentenparticipatie

Er zijn drie verschillende manieren om aan studentenparticipatie te doen binnen de UHasselt: bij evaluatievergaderingen, bij OMT's en in de Studentenraad.

Projecten StuRa

De Studentenraad is op ieder moment bezig met een heel aantal projecten. Een overzicht van deze projecten kan je vinden op deze pagina. Enkele grote projecten zijn: de SUHasselt Wiki, Studentengroepen, Wijzigingen OER, Nieuwe StuRa-logo en -huisstijl.

Algemene Vergadering (AV)

StuRa heeft meestal om de 2 weken een algemene vergadering, hier zijn alle UHasselt-studenten welkom. Een overzicht van alle datums kan je vinden in de Kalender van de Studentenraad.

Interesse in StuRa?

De Studentenraad is altijd opzoek naar nieuwe leden om samen de universiteit te verbeteren. Ook jij kunt deel uitmaken van dit team. Voor meer info neem contact op met stura@uhasselt.be of lees meer.

Samenstelling Studentenraad

Momenteel telt StuRa 27 actieve leden. Alle functies zijn verdeelt over deze leden. Naast deze mensen zijn er ook altijd een aantal studenten die interesse hebben in StuRa, maar nog geen lid zijn. Deze studenten komen voornamelijk naar AV's en Werkgroepen van de studentenraad en geven hier hun inbreng.

Verkiezingen Studentenraad

Ieder jaar worden er nieuwe verkiezingen gehouden voor de Studentenraad. Deze verlopen altijd via dezelfde procedure en eindigen met de functievergadering.