A.S.G. Diepenbeek

Uit SUHasselt
Ga naar: navigatie, zoeken
Algemene Studenten Groepering
Algemene studentengroepering wapenschild.jpg
Wapenschild van A.S.G. Diepenbeek
Ontstaan 1947
Oprichter(s) Georges Bertrands
Praeses {{{praeses}}}
Kleuren Keel/Zilver/Keel (Kleuren ASG.svg)
Doelgroep Industriële Ingenieurswetenschappen
Website www.asgdiepenbeek.be

A.S.G. Diepenbeek is een studentenvereniging voor studenten industriële ingenieurswetenschappen. A.S.G. Diepenbeek werd in 1947 door Georges Bertrands opgericht. Daarmee is het de oudste studentenvereniging in Limburg.

Externe links

bewerken 

ASG - Bron: StuMag 2017 Intro

Als oudste studentenvereniging in Limburg proberen we er ieder jaar weer een knaller van te maken. Want de studententijd is na- tuurlijk de tijd van je leven!

Met onze verschillende activiteiten kunnen we onze leden zowel op cultureel als sportief gebied bekoren. Zo organiseren wij ieder jaar onze één mei kayak, verschillende bedrijfsbezoeken en uiteraard onze fameuze skireis. Uitgaan is natuurlijk eveneens een belangrijk aspect van het studentenleven. Ook op dit vlak zijn we goed vertegenwoordigd met drie TD’s, verschillende fakbars en uiteraard ook enkele cantussen.

Wij zijn een studentenvereniging, maar ook vooral een vriendengroep. Zo zal je altijd wel iemand vinden om je verder te helpen met je studies of om een stevige pint mee te gaan drinken! Onze leuze is niet voor niets “A.S.G. altijd een feest!”

Richting: Industriële Ingenieur

Website: www.asgdiepenbeek.be


bewerken 

A.S.G. Diepenbeek - Bron: Wikipedia

A.S.G. Diepenbeek is de studentenvereniging van de campus Diepenbeek van de Universiteit Hasselt voor de studenten Industriële Ingenieurswetenschappen(IIW). A.S.G. staat voor Algemene Studenten Groepering.

A.S.G. Diepenbeek is in 1947 opgericht door Georges Bertrands, toen nog in de Industriële Hogeschool van het Gemeenschapsonderwijs Limburg (IHGL) te Hasselt. Dit maakt van A.S.G. Diepenbeek de oudste nog bestaande studentenvereniging van Limburg.

De leuze van A.S.G. is "A.S.G. , Altijd een feestje!"

Het verenigingslied van A.S.G. Diepenbeek is de Limburgse Gilde. De verenigingskleuren zijn rood-wit.

Wapenschild van A.S.G.: zie website

A.S.G. op Wikipedia: A.S.G._Diepenbeek